Поръчаните артикули се доставят на следващия работен ден ( ако поръчката е направена преди 17:00ч.) , а доставките до по- малките населени места се осъществяват до 2 работни дни.

 Доставка на продукти от MANA.BG се извършва на територията на цялата страна.

 

Безплатна доставка за поръчки над 800лв. и до 7кг. до офис на Еконт Експрес за цялата страна!

 
  • Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. 
  • Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. 
  •  При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
  • При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
  • Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена или върната.
  • Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, ние ще Възстановим парите похарчени за покупката Ви до 14 дни след пристигане на стоката в склада ни, на посочена от Вас банкова сметка, или ще Ви я заменим по Ваше желание.
  • Връщането на стоката важи само в случайте, когато стоката бъде върната в отличен търговски вид с оригиналната си опаковка, придружена с всички документи и аксесоари, с които е била получена!

За да се възползвате от Гаранцията пазете опаковките, документите и аксесоарите на закупените от нас продукти.

При възникване на проблем свързан с електронния магазин или за повече информация, моля свържете се с нас на следните контакти:

 

Демо Център:

Мобилен: +359 897 614 847
E-mail:  office@mana.bg

 

Запиши се за новости и промоции от mana.bg

* Задължително поле