НИЕ СМЕ MANA.BG

 

РАБОТЕТЕ УМНО, НЕ ТРУДНО

С какво можем да сме ви полезни?

При нас можете да намерите  иновативни инструменти за строителство и ремонти, които са нови за българският пазар.

Те са създадени и изпробвани от доказани производители в световен мащаб и се използват от майстори по целият свят. Разработени са с цел:

– Да се повиши продуктивността на работният процес.

– Да се съкрати времето за извършване на трудни, отговорни и неприятни дейности.

– Да се повиши качеството на крайният продукт предоставян от майсторите към клиентите.

– Да се пестят силите и здравето на майсторите.

– Да се създаде възможност трудоемка и отговорна работа да се изпълнява бързо и лесно, без това да влошава качеството на извършваната услуга. Дори напротив, то да се повишава и работата да може да се изпълнява не само от високо квалифицирани и скъпо платени професионалисти, а и от любители, дори и при домашни ремонтни дейности.

Ако  и вие искате да се развивате технологично, да предоставяте на клиентите си по-добра услуга или продукт, да повишите продуктивността си, да работите по-бързо, по-чисто и в по-здравословни условия на труд, да намалите разходите си за консумативи, или просто да си направите сами ремонта у дома, то ние сме готови да бъдем ваш партньор и да ви помогнем да постигнете целите си.

Каква е нашата цел?

 Аз исках да улесня собствената си работа и в последствие  реших да споделя опита, до който достигнах. Мисията ми е да пестя време, усилия и средства на себе си и тези като мен.

 Нашата цел е да подобрим качеството на строително ремонтите дейности в България.

 Искаме да предоставим на професионалистите иновативни инструменти и технологии, с които те да се справят по-бързо и качествено в работата си.

 Ежедневно, от производителите на инструменти се изобретяват и разработват нови технологии и тенденции в строителството.

Тяхната цел е да се улесни максимално работният процес и да може да бъде изпълняван от всеки, като това не е за сметка на качеството на крайният продукт. Те се стараят да правят инструментите си все по-достъпни и по джоба на всеки потребител.

С някои от  тези инструменти майсторите успяват да съкратят времето за извършваната от тях дейност над 5 пъти (при банджото за фугиране на гипсокартон).

Намалява се мръсотията и бъркотията по време на работа.

Съкращава се разхода на фира материали.

Клиентите също са изключително доволни, защото получават по-добра услуга и необходимите ремонтни дейности са завършени по-бързо, по-качествено и по-чисто.

Нашето развитие:

След  доста трудности през 2012г, успях да внеса някои от желаните от мен инструменти в България и започнахме да ги изпробваме в работата ни. Бях очарован колко добре се справят и колко са ни полезни. Подлагах ги на всякакви тестове и експерименти.

Осъзнах, че щом тези продукти са ни супер полезни и работят при нас, ще бъдат от полза и ще помагат и развиват и други колеги, които пък от своя страна ще зарадват още повече клиентите си и така всички ще са доволни. WIN-WIN ситуация.

Така през 2017г създадох Мана57 ЕООД и станахме вносители за България на Delko Tolls, Wall-Top tools, Blueline USA, OX, Advance- Едни от най-добрите инструменти в света.

          

През 2018  разработихме и наши продукти като електрически пистолети за силикон с винтоверт, които са сгъваеми и компактни и заместват скъпите самостоятелни акумулаторни машини.

Вече сме помогнали и на хиляди хора с един от най-полезните ни продукти при всички видове дейности, при които се отделя боклук или прах, а именно- Циклон- центробежен прахоуловител.

Кой стои зад МАНА.бг

Фирма Мана57 ЕООД е основана от мен- Стоян Халембаков през 2017г , за да мога да осъществя дългогодишната си идея да бъда от полза на колегите професионалистите, които се занимават с ремонти и строителство.

 

Запиши се за новости и промоции от mana.bg

* Задължително поле